Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola
LélekHíd jótékonysági koncert

LélekHíd jótékonysági koncert

 2022. április 22.

Április 8-án, 18 órakor egyszerre szólaltak meg az ország 77 zeneiskolájában a hangszerek, közvetítve együttérzésünket az Ukrajnából menekülő családok felé.

A Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola is örömmel csatlakozott a Zenevarázslatért Alapítvány, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségének „Lélekhíd” elnevezésű közös kezdeményezéséhez. A koncert bevétele 160.000 forint volt, amelyet átutaltunk a Magyar Református Szeretetszolgálat számlájára.

Jótékonysági koncertet adott a törökbálinti zeneiskola

Jótékonysági koncertet adott a törökbálinti zeneiskola

 2022. április 13.

A Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola is örömmel csatlakozott a Zenevarázslatért Alapítvány, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségének „Lélekhíd” elnevezésű közös kezdeményezéséhez.

Növendék koncert

Növendék koncert

 2022. március 30.

Idei tanévünk második koncertje március 23-án volt iskolán dísztermében. Hosszú idő után végre élőben hallgathatta közönségünk: szülők, barátok, rokonok növendékeink produkcióit!

Kicsinyek koncertje

Kicsinyek koncertje

 2022. március 29.

Két év után március 2-án szerdán este ismét élőben találkozhattak zeneiskolás növendékeinkkel a " Kicsinyek koncertje" alkalmon a Római Katolikus templomban.

Furulya vizsga

Furulya vizsga

 2021. október 27.  furulya

Dóra László tanár úr furulya növendékeinek 2020-2021-es tanév végi hangszeres vizsgája

TÖRÖKBÁLINTI HÍREK