Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola
Zeneiskolai alapítványi bál

Zeneiskolai alapítványi bál

 2019. április 4.

Kedves dolog visszaemlékezni Iskolánk alapítványi báljára, melyet 2019. február 16-án tartottunk a Munkácsy Mihály Művelődési Házban. A diákok és tanárok előadásában komolyabb és viccesebb produkciókat is hallhattunk, láthattunk a színpadon. Volt briliáns fuvola játék, hangszeres klasszikus és énekes musical darab, taps produkció, utcazenész szám és 80 gyerek közös éneklése, eső zenéje, tombola is.

2019-es félévi hegedű közös óra

2019-es félévi hegedű közös óra

 2019. január 29.  hegedu

A félévi közös órák keretében január 24-én hallgatói lehettünk a hegedű tanszak koncertjének. A legkisebbek pengetve előadott gyermekdalaitól a komolyabb zongorakíséretes darabokig mindenki megmutathatta, hogy mit tud a hangszeren.

A diákokat Bartos Balázs tanár úr készítette fel. Zongorán kísért Békésiné Tájler Ildikó kolléganő.

Fülep Márk karácsonyi fuvola tanszaki koncertje

Fülep Márk karácsonyi fuvola tanszaki koncertje

 2019. január 2.  fuvola

Közösen ünnepelték a karácsonyt Fülep Márk fuvola tanár úr növendékei és szüleik, családjaik. A legkisebbektől a nagyobbakig mindenki elfuvolázta azt a művet, amit éppen tanul. Voltak mikulást idéző dallamok, karácsonyi énekek, a tanár úr által a diákok részére készült hangszerelésű művek és egyéb fuvola darabok.

Tájler Ildikó növendékeinek koncertje

Tájler Ildikó növendékeinek koncertje

 2018. december 11.  zongora

Tájler Ildikó zongora növendékeinek tanszaki koncertje igazi mikulás hangulatban telt.

A legkisebbektől a nagyobbakig a zongorista növendékek bemutatták egy-egy szépen elkészült darabjukat, melyet örömmel hallgattak a szülők, családtagok, barátok. Hallhattunk több négykezest is.

Törökbálinti Advent a Zeneiskolával

Törökbálinti Advent a Zeneiskolával

 2018. december 6.

A Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola növendékei 2018. december 2-án a városi adventi gyertyagyújtás rendezvényen szerepeltek az új Városháza előtt.

A 2-os szolfézs csoport – Csépány Zsófi, Dömötör Emma, Juhász Gergő, Koszorús Enikő, Kőszegi Noémi, Pintér Boldizsár, T. Nagy Mátyás - Tóthné Pfeffer Lilla felkészítésével ismert karácsonyi dalokat énekelt és csengettyűzött az érdeklődőknek.

Az első adventi gyertyagyújtás Törökbálinton

Az első adventi gyertyagyújtás Törökbálinton

 2018. december 3.

A Törökbálinti Városszépítő Egyesület adventi koszorút állított a Bartók Béla-Bajcsy Zs. utca találkozásában. Az első adventi gyertyát idén Kailinger Ildikó jegyzőasszony gyújtja meg.

Közreműködtek a Bálint Márton iskola és Középiskola énekkara és a Szőnyi Erzsébet zeneiskola diákjai.

TÖRÖKBÁLINTI HÍREK