Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola
Országos Zenetörténet Verseny

Országos Zenetörténet Verseny

 2022. április 9.

Varga Karcsi bácsi online zenetörténeti vetélkedősorozatán, (melyet több mint 30 éve rendeznek meg) vettek rész zeneiskolánk diákjai.

Diákjaink: Filep Petra, Gerencsér Dóra, Haddad Lora, Hadházi Julcsi, Kovács Fanni, Rejeczky Csenge nagyon jól szerepeltek, első fordulóban 3., a második fordulóban 2. helyen végeztek.

Ünnepváró

Ünnepváró

 2021. december 22.

A Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola karácsonyi koncertje

Áldott, békés karácsonyt kíván a törökbálinti Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola!

Karácsonyi koncert

Karácsonyi koncert

 2020. december 21.

A Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola Karácsonyi műsora, 2020 december.

Filkey Péter intézményvezető köszöntője.

A koncert videófelvétele.

Gyerekek zenéltek gyerekeknek

Gyerekek zenéltek gyerekeknek

 2020. január 13.

A Szőnyi Erzsébet Zeneiskola 2.-os szolfézs csoportja ellátogattak december 12-én a “Csupaszív” Kétnyelvű Óvodába, hogy egy kis hangszerbemutató keretében megismertessék az óvodásokkal a hangszereket. Közelebbről is és bemutassák a diákok, hogy éppen most hol tartanak a hangszertanulásában, milyen műveket, gyermekdalokat tanulnak.

A Cantabile kórus és a Szőnyi AMI Kamarakórus olaszországi turnéja

A Cantabile kórus és a Szőnyi AMI Kamarakórus olaszországi turnéja

 2019. november 7.

Zeneiskolánk kamarakórusa az olaszországi Garda tónál turnézott a Törökbálinti Cantabile kórussal együtt. Templomi koncerten, esti barátság koncerten és egy fesztivál zsűri előtti koncerten léptünk fel.

A korán kelést, beénekléseket, próbákat esti koncertek utáni késői lefekvést, hosszú utazást, feledtették a nagy élménnyel teli koncertek.

Interaktív filmvetítés Bartók Béláról

Interaktív filmvetítés Bartók Béláról

 2019. április 4.

Nagyobb növendékeinkkel látogattunk el 2019. március 25-én az Art+Cinema Moziba, hogy részt vegyünk egy Bartók Béláról szóló interaktív filmvetítésen.

Sipos József 65 perces BARTÓK filmjének megtekintése után interaktív zenés előadásra került sor. Megszólaltak Bartók Béla művei zongorán, gitáron, hegedűn és hárfán valamint közös zenélésben, éneklésben is része volt a vendég iskolák diákjainak, hiszen „az emberi természetben lakozik, hogy szereti a dalt.” (Bartók)

TÖRÖKBÁLINTI HÍREK