Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskola
Koncert a Zene Világnapján

Koncert a Zene Világnapján

 2019. november 7.

Októberben olaszországi turnéra indult a Törökbálinti Cantabile Kórus kiegészülve a Szőnyi Erzsébet Zeneiskola Kamarakórusával. A turné programjának főpróbáját a Zene világnapján, október 1-én tartották a Zimándy Ignác Általános iskola dísztermében.

Szülői értekezlet

Szülői értekezlet

 2019. szeptember 9.

Zeneiskolai hangszeres tanárok órabeosztásos szülői értekezlete

Zimándy Ignác Általános Iskola

Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola

Pedagógusnapi díjátadó

Pedagógusnapi díjátadó

 2019. július 7.

Hírt adtunk már arról, hogy megalakult iskolánk kamarakórusa. Ismét tanúi lehettünk a kórus szép hangzásának a Munkácsy Mihály Művelődési Házban megrendezett pedagógusnapi köszöntésen és Volf György díj átadó ünnepségen.

Felvételi a Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskolába

Felvételi a Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskolába

 2019. május 29.

A tanév vége felé közeledve tájékoztatjuk Önöket a továbbtanulási lehetőségekről a törökbálinti Szőnyi Erzsébet Alapfokú Művészeti Iskolában.

A felvételi időpontja minden tanszakra: 2019. június 4. kedd, 16.00-19.00

Helye: Zimándy Ignác Általános Iskola első emeleti termei

Arany minősítést kapott a Szőnyi Erzsébet AMI Kamarakórus!

Arany minősítést kapott a Szőnyi Erzsébet AMI Kamarakórus!

 2019. május 28.

Iskolánk 2019. januárjában alakult Kamarakórusa kiválóan szerepelt a 2019-es Éneklő Ifjúság Kórusversenyen Veresegyházán.

A versenyen Rimóczi népdalcsokor, Bartók Béla: Ne menj el és Mendelssohn: Őszi dal kórusművek hangzottak el. A kórust Flór Noémi és Tóthné Pfeffer Lilla vezényelte, a felkészítésben Károly Ágnes is közreműködött. Zongorán kísért Feleki László.

XVIII. Szőnyi Erzsébet Regionális Szolfézs Verseny

XVIII. Szőnyi Erzsébet Regionális Szolfézs Verseny

 2019. május 24.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy Szőnyi Erzsébet, iskolánk névadója jó egészségnek örvend és 95. évesen, több év kihagyás után ismét ellátogatott a versenyre, és köszöntötte a résztvevőket, tanárokat, közönséget a díjkiosztón.

„Lehet élni zene nélkül, de nem érdemes!” – mondta a professzor asszony. A gyerekeknek azt a tanácsolta, soha ne hagyják abba a zenélést, szüleiknek pedig, hogy ne engedjék, hogy a gyerekek abbahagyják a muzsikálást.